dimarts, 31 de juliol del 2012

SETMANA DE VACANCES 2012


 .
Els malalts com jo també tenim dret a fer vacances. I per vacances la idea és fer quelcom diferent de la resta de dies de cada dia.

PREMIÈRE JOUR 200 X 3000 REMEMBER
 http://connect.garmin.com/activity/205028294

Tenia la intenció de fer una animalada, però una mica de desentrenament en la llarga distància junt a la deshidratació crònica d'estar un dia rera l'altre a més de 30 graus (s'inclouen les 8 hores de jornada laboral, tot sigui dit, en lo dels 30º) em farà recalcular la ruta i quedar-me en uns escassos 200km i més o menys uns 3000 de desnivell, tot casi sense sortir del Vallès.

La jornada té un marcat caràcter remember, ja que em recorda tant la ruta que feia de jovenet quan anava a Viladrau amb la bici (i els pares amb el cotxe) i a la vegada les carreteres que des d'allà feia. Sortida amb el sol a les 6:30 per encadenar Sentmenat, Caldes i Santa Eulàlia de Ronçana, pujada a Bigues i pujada al Fai, baixada a Centelles. Fins aquí tot molt normal.

D'Aiguafreda es tomba esquerra pel Muntanyà, uns 6 quilometrets amb rampes de fins al 16% que et porten a Seva amb meys de 70km i més de 1000 de desnivell. Bona mitjana. Cap a Viladrau sense passar-hi, per tombar cap a la Cantina i anar a buscar la 4ª dificultat muntanyosa de la jornada, el Collsesplanes. 8 km al 6% mantingut, que es fan a uns 19 kph mantinguts, i lo que costa fer-ho!. Pas pels Cortals i baixada a Coll de Rabell, per parar al restaurant a fer un bocata.

Nota al marge: Coll de Rabell ja no és aconsellable. Poc i car.

Espinelves i coll de Gomara, per seguir pujant cap a Sant Marçal, amb les rampes del 11% del Borderiol i els 6 finals de Sant Marçal al peu de Les Agudes, on començaria la hipotètica baixada del Montseny cap a Sant Celoni. Però se'm para el contador i a Santa Fè giro dreta cap a buscar Santa Elena. De nou un tramet al 12% i baixo a Sant Celoni per la carretera "oficial" del Turó de l'Home. Empalmo amb la baixada de la Costa, curvejada màxima, i les rectes de Mosqueroles a Celoni. Genial.

I comença lo fotut de veritat. Amb 3000 metres de desnivell acumulat i 6 ports com 6 sols, em queden 60 fantastibulosos Km de Vallès, amb vent de cara, i 35 graus a l'ombra. Cardedeu, La Roca i Martorelles. Entrada a Bustosville per la carretera de Santa Perpètua. El final fastigoset pel Vallès ho empastifa tot, però és el preu que té viure a ciutat.


DIMARTS
VOLTA ESTENALLES CURTA
Per anar estirant cames després el sopapo de dilluns, el segon dia no se m'acut res més que llevarme d'hora una altra vegada i anar a buscar la mini-volta estenalles, o sigui, la V. Ben descansat i amb ganes enfilo per la carretera de Castellar i tot passat el poble em trobo en Jordi Pujol, que més o menys farà la mateixa ruta i amb qui decidim respectar-nos i anar junts tant rato com sigui possible.

La veritat és que un company de 100kg que porta un 53x11 i pedala amb rosca va de conya a l'hora de rodar, fins i tot si et treu de roda a la que s'anima una mica, el molt animal.

Res tu, ens fem la V, ens expliquem batalletes, i ens trobem de cara a molts dels que diuen que no ténen temps per entrenar. Al final, 65 km més al sac i cap al cau, que són passades les 10 i comença a fer calor.

1 comentari:

Speed ha dit...

Si fins i tot semblo bó...